Мер Рівного з підлеглими переселяться у центр міста, а бізнес виселять

Така ідея виникла у міського голови Рівного Володимира Хомка

Йдеться про чотириповерхове приміщення на вулиці Поштовій, 2 (на фото вгорі), де відбуваються сесії міськради Рівного. Нині тут розташовані міські управління економіки та торгівлі. Також тут є кабінет заступника міського голови Сергія Васильчука та редакція тижневика міськради «Сім днів».

А ось на першому поверсі ще тут орендує приміщення приватна аптека. Саме її збираються найближчим часом виселити.

Детальніше розповідає міський голова Рівного Володимир Хомко:

Аптека, яка є на першому поверсі Поштової, ясно, що не може там бути. Зверніть увагу: ми виселили звідти універмаг, оті риби, поплавки. Я колись там був вражений: йду на сесію, а там - якийсь чоловік у трусах ходить, якісь вудочки таскає і так далі. Ми їх всіх виселили. Переселили редакцію «Сім днів» туди і так далі.

 

Зараз ми хочемо виселити звідти аптеку. Там велике приміщення. І всі ті кабінети й управління, до яких приходять багато людей, звідси (приміщення міськвиконкому на вулиці Соборній, 12-А) повинні переїхати туди. Прийом мій також повинен бути або там, або у ЦНАПі, щоб сюди не ходили. Тобто люди в центрі міста, перший поверх, нікуди підніматись не потрібно, все отам буде.

 

За словами міського голови, людям буде зручніше діставатися на прийом до нього та інших чиновників. Адже поруч з приміщенням на Поштовій, 2 розташована зупинка тролейбуса, від якої 5 хвилин ходьби. Також тут недалеко є невелика стоянка для автотранспорту.

Що стосується аптеки, то термін дії угоди про оренду приміщення на Поштовій, 2 у неї закінчується за кілька місяців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Хомко
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень