Хомко, пасочки та рожеві свині: як ярмаркували в центрі Рівного (ФОТО)

Сьогодні на майдані Незалежності провели благодійний ярмарок

У ньому взяли участь діти з усіх шкіл міста. Протягом останнього тижня учні виготовляли різноманітні декоративні вироби: писанки з різних матеріалів, картини, листівки, різноманітних тваринок та багато іншого. Також на ярмарку можна було придбати домашні пасочки, печиво та інші солодощі.

Як розповідають учні ЗОШ №25, на підготовку товарів до ярмарку у них пішло близько чотирьох днів. Відзначають, що їх товар користується попитом, адже лише за годину ярмарку зібрали більше 3 тисяч гривень. Одинадцятикласниця Вікторія Сукач говорить, що до такої благодійної акції з великим ентузіазмом долучилося багато учнів:

Наші учні всі долучилися до цієї акції. Всі на уроках праці, а також у вільний від уроків час допомагали нам організувати такий ярмарок

На благодійну акцію завітали також і відомі рівненські чиновники та політики: Галина Кульчинська, Тарас Максименко, Олександр Нестерук. А міський голова Рівного Володимир Хомко скупив декілька пакетів солодощів у дітей з різних шкіл.

Нагадаємо, цей ярмарок мав збирати кошти для лікування Іллі Омельчука, який, на жаль, помер минулого тижня. Проте, захід вирішили не відміняти і передати зібрані кошти іншим онкохворим діткам - четвертокласнику Антонюку Андрію із НВК №17 та першокласнику Дворянському Володимиру із НВК №19. Тож на ярмарку вдалося зібрати 123 тисячі гривень. Це вдівчі більше, ніж під час аналогічного заходу торік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень