Для дітей «айтішників» Хомко хоче побудувати спеціальні садки

Такі nриватні дошкільні навчальні заклади - у перспективі

Про те, що такі заклади (або один заклад) у Рівному будуть, міський голова Володимир Хомко повідомив під час зустрічі із учнями старших класів у виконкомі.

Заклади в перспективі стануть приватними. Чому саме спеціалісти  сфери IT так «зацікавили» Хомка, стало відомо із його ж пояснення:

Не секрет, що ІТ-технології – найпопулярніший напрямок серед молоді. Багато айтішників є і у нас в місті. Місто розвивається, житло будується. Цим людям є де жити, і вони відповідно хочуть користуватись усім якісним. До того ж айтішники, в основному молодь, зараз заводять сім’ї, народжують дітей. А так як вони добре зроблять, то і хочуть нормальні умови своїм дітям у садках. У перспективі три приватних садка у Рівному зробити.

Не секрет, що проблема із дитячими дошкільними навчальними закладами в Рівному існує. Наприклад, жителі мікрорайону «Північний» досі виборюють право на те, щоб облаштувати садок у приміщенні на Коновальця. Про ситуацію ми писали у статті «І знову про Коновальця,16».

Між тим, нещодавно стало відомо про наміри міста побудувати приватний садок у старому приміщенні 14-ої школи, що на вулиці Залізничній.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень