«Мені здається, я вже старий»: Кадиров заговорив про відставку (ВІДЕО)

Серед всіх керівників суб'єктів російської федерації він «головний довгожитель»

Голова Чечні Рамзан Кадиров повідомив, що збирається у «безстрокову й довгу відпустку». Він наголосив, що він «довгожитель, який 15 років керує Республікою Чечня».

Я знову з телефоном, дон. Ось такі справи у нас. Мені сказали, що я вже 15 років, як керую республікою. У нас, у кавказців, чеченців є прислів'я «Яким би не був гість шановним, довгоочікуваним, якщо він вчасно їде, то це приємно». Тому, я думаю, що мій час теж настав. Поки мене не вигнали.

 

Мені здається, я вже старий. Колись був наймолодший, недосвідчений. І зараз таким же залишився недосвідченим, але молодість пішла кудись, – сказав Кадиров.

Крім того, він зауважив, що сподівається на те, що чеченці з розумінням поставляться до його рішення.  

Згодом стало відомо, глава Чечні Рамзан Кадиров після відставки не піде на пенсію, а може отримати керівну посаду в Росгвардії.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень