Один з найдорожчих готелів в Еміратах: українські журналісти знайшли віллу «дон-дона» кадирова

Вдвічі менші за розміром вілли можна зараз знайти у продажу вартістю близько 7 мільйонів доларів

“Дон-дон” кадиров лише у 2021-2022 роках міг 14 разів літати в ОАЕ. Саме стільки разів приватний літак Кадирова приземлявся в Еміратах за даними публічних онлайн радарів.

Розкішний Airbus A319, що коштує близько 80 мільйонів доларів з’явився у лідера Чеченської республіки у 2013 році. 

Дизайн інтер'єру літака розробляда одна з найдорожчих у світі компаній – британська Winch Design. У портфоліо компанії можна побачити більше фото літака Кадирова. Борт зареєстрований не у Чечні, а на офшор на Бермудських островах. 

Звідки у Кадирова гроші на розкішний спосіб життя? Ще у 2011-му журналістам вдалося поставити главі Чечні питання про джерела його доходів, тоді Кадиров відповів: «Аллах дает. Не знаю. Откуда-то берутся деньги». Відтоді спосіб життя Кадирова лише покращувався, а подібні питання більше не повторювались. 

І якщо припустити, що Кадиров дійсно не знає, звідки взялися 80 мільйонів доларів для придбання його літака, то глава Чечні точно має знати, для чого він так часто літає в ОАЕ. 

Борт Кадирова відвідує емірати мало не щомісяця. Складно уявити, що під час усіх цих візитів людина фінансового рівня Кадирова користується готелями. 

Останній на даний момент візит припав на 26-го лютого цього року - літак Кадирова на один день відвідав Дубай. 

А ось 23-го лютого музикант з еміратів викладає в інстаграм фото, яке він підписав «з віце-президентом Чечні». 

На фото заступник Кадирова Адам Делімханов, який, за словами самого Кадирова, з перших днів керує кадирівцями, які разом з іншими найманцями у складі російської армії почали повномасштабне вторгнення в Україну саме в ніч з 23-го на 24-те лютого. 

Це фото вдалося знайти за геотегом п'ятизіркового готеля, який розташовується на відомій насипній пальмі Дубая Джумейра. Як пише Українська правда, саме на території цього готеля знаходиться одна з вілл Рамзана Кадирова. 

Найдешевший номеру у готелі коштує 700 доларів за добу. Вілли при готелі - близько 3 тисяч доларів за добу. Але тут є і приватні вілли.  

За цим самим геотегом знайшли й інших людей з найближчого оточення Кадирова. Ось цей чоловік викладає на своїй сторінці в Інстаграм фото з території цього готеля, починаючи з 2014 року. 

Судячи з допису чоловіка, в якому він цитує Кадирова, який вітає його ж з днем народження, це – Заур Таймасханов. Він – старший офіцер кадирівського спецназу. 

Але увагу привертають ось ці дві фотографії за 2014-ий та 2017-ий роки. 

На них Таймасханов фотографується на фоні вілли. Це і є та сама вілла Кадирова на території того самого п'ятизіркового готелю Zabeel Saray Royal Residences at Palm Jumeirah. Вілла Кадирова під номером 21 – одна з двох найбільших, має зручне усамітнене розташування.

Крім того, телеканал «Грозний» у 2017-му році повідомляв про зустріч Кадирова в Дубаї з керівником однієї з найбільших місцевих будівельних компаній. Зустріч відбулася вночі просто на віллі Кадирова. Ось цей самий ракурс, що й на фото Заура Таймасханова. 

Кадр, де видно інтер'єр вілли.

Цей інтер'єр впізнається і на фото Кадирова з боксером Майком Тайсоном у 2017-му році. 

Вдвічі менші за розміром вілли можна зараз знайти у продажу вартістю близько 7 мільйонів доларів. 

Джерело: Українська Правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень