Кадиров жаліється на бандерівців: дзвонять до родичів солдатів та повідомляють про їхню смерть в Україні

Плаче, що це «фашистські методи» психологічного впливу

Українці дзвонять родичам солдатів-окупантів родом із Чечні та інформують їх близьких про смерть військовослужбовців росармії в Україні. Голові Чечні Рамзану Кадирову це не подобається, оскільки, на його переконання, вони нібито живі – але без зв'язку.

Про це повідомляє російське видання РИА-Новости

Він заявив, що казати родичам про смерть російського солдата «це мерзенні та низькі методи психологічного впливу».

Кадиров переконує, що номери мобільних телефонів цих родичів «бандерівські банди» знаходять нібито у відкритих базах даних, при цьому не уточнює, де саме в інтернеті опубліковано поіменний список складу військ, кинутих на війну в Україну з Чечні, та де вказані мобільні номери родичів цих військовослужбовців.

Вони, використовуючи загальнодоступні бази телефонів, обдзвонюють родичів військовослужбовців і повідомляють їм про їхню (солдатів - УП) смерть.

 

Звичайно, це неправда, але родичі часом не можуть додзвонитися до військовослужбовця, тому що він знаходиться на важливому завданні і не може використовувати стільниковий зв'язок.

Важливо: Українські бійці справді часто після вдалих боїв з ворогом збирають російські телефони, які знаходять у небіжчиків, та телефонують у Росію за номерами, які підписані у пристроях «мама» або «тато» - щоб повідомити людей про смерть їх сина в Україні при спробі окупації чужої країни.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Теги: Кадиров
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень