«Мене задовбали батьки моїх учнів», - вчителька відверто пояснила, чому

Її одкровення набрало понад тисячу вподобайок, багато коментарів і поширень

Фото ілюстративне

Роздуми Юлії Васкової опублікував портал Блискавка.

Вони починаються словами:

Я вчителька і мене задовбали батьки моїх учнів. 

Далі педагогиня продовжує риторичним запитанням, чи було б приємно читачам, аби до них дзвонили у пізні години вечора, аби запитати, яке домашнє завдання, бо «їхнє золотко не записало».

Коли вони мені телефонують, то забувають, що я така ж людина, як і вони. У мене є донька, яку я вкладаю спати, а потім вони своїми дзвінками будять її.

 

Або ще бувають випадки, що я з чоловіком сиджу у кафе, або гуляю з донькою парком, а до мене підходять і розпитують про те, як вчаться їхні діти.

 

Невже люди думають, що я не маю права провести час з сім’єю, а про робочі питання я завжди готова поговорити у школі.

Також жінка розповіла, що вона є класним керівником і батьки турбують її «дурними проханнями».

Наприклад, недавно одна мама зателефонувала мені о 11 вечора, аби я поговорила з вчителькою англійської, щоб та її сину поставила 10 за семестр, адже він у неї розумний, просто ще на волейбол ходить, тому й не всі завдання встигає зробити.

 

І де тут якась логіка? Думаю, ви розумієте, що це риторичне запитання.

Втім Юлія Васкова зазначає, що готова це все терпіти, однак батьки почали переходити всі межі – почали стежити за вчителькою у соцмережах, оцінювати її покупки у магазині, манеру одягатися, музику, яку вона обирає.

Не так давно ми з чоловіком вирішили зробити на рік перерву від м’яса.

 

Я активна у соціальних мережах, тому ділилась рецептами того, що вже встигла спробувати приготувати.

 

А батьки моїх учнів почали обговорювати, що я подаю їх дітям поганий приклад, адже не годую чоловіка м’ясом, а йому ж воно треба.

Але і це не те, що викликає найбільше обурення авторки допису. Вона розповіла про обговорення у школі її поведінки одним з батьків через фото з відпочинку на морі у коротких шортах.

Вихователька з Рівненщини, яка через світлину у соцмережах була звільнена, тож мусила домагатися правди суді

Вони (батьки, - ред.) переконані, що я не маю право жити власне життя і відпочивати, адже раптом це побачать їхні діти? З часом ця ситуація забулася, а на її зміну прийшла інша.

 

Я людина широких поглядів, тому недавно опублікувала відгук на книгу, яка розбила мені серце. Тут же батьки розповіли своїм дітям, яка я жахлива, адже читала книгу, де були присутні люди нетрадиційної орієнтації.

За словами Юлії батьки приходили з нею сваритися, мовляв, якщо вона вчителька, має постити у соціальних мережах лише школу, дітей і сім’ю.

Мене щиро задовбали батьки, які знають, як мені краще жити, що одягати і як думати! А потім обов’язково розкажуть про це своїм дітям, адже ж вони все одно рано чи пізно дізнаються!

Подаємо найбільш популярні коментарі до цього допису:

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень