«Мене тестують»: чому відео з кроликом Ральфом змушує плакати і є таким важливим (ВІДЕО)

Відео взірвало мережу

До Всесвітнього дня захисту лабораторних тварин, який буде 24 квітня, Humane Society International створили мультик Save Ralph, який стрімко розлетівся по соціальних мережах та змусив плакати чи не кожного, хто його бачив. Організація зібрала голлівудський каст, аби розповісти про нелюдські тестування косметики на тваринах на прикладі історії одного кролика Ральфа.

Як тестування косметики загрожує тваринам

Кролик Ральф виступив у ролі нового спікера глобальної кампанії зі заборони тестування косметики на тваринах. «Врятуй Ральфа» – це короткометражний фільм з покадровою анімацією, у якому кролик Ральф голосом лауреата премії «Оскар» Тайки Вайтіті дає інтерв'ю для документального фільму, коли він виконує свої повсякденні обов'язки «тестера» у токсикологічній лабораторії.

Save Ralph – нагадування всім, що тваринам і досі

доводиться страждати заради косметики. Настав час заборонити цю практику по всьому світу. Зараз у нас є численні надійні способи перевірити безпечність продукції і без тварин.

 

Тобто в наш час не залишилося жодних виправдань знущанням з таких Ральфів для випробування косметики чи її складових, – каже про кампанію президент Humane Society International Джеффрі Флокен.

 

Тривалість мультфільму 3 хвилини 53 секунди. За цей час пухнастий речник встигає не лише розчулити кожного, але й розповісти про свої травми і самопочуття, чим підтверджує, що тестування косметики на тваринах – це знущання з живих істот.

Я – тестер, мій тато був тестером, моя мама, мої брати, мої сестри, мої діти, всі тестери. І всі вони померли, виконуючи свою роботу,– говорить кролик Ральф.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень