На літаку МАУ виявили десятки мертвих цуциків (ФОТО)

А перевозили сотні

У літаку МАУ загинули 38 цуценят французького бульдога, пише «РБК-Україна».

Тваринок перевозили з Києва до Торонто. Після цього авіакомпанії тимчасово заборонили перевозити тварин.

Як зауважують місцеві видання, сьогодні в міжнародному аеропорту Торонто приземлився вантаж із 5 сотнями цуценят. З’ясувалося, що 38 собаченят загинули. Ще чимало страждали від зневоднення, слабкості та блювоти.

Кінологиня Еббі Лоренцен, яка забирала з цього рейсу кішку, розповіла, що у задній частині складу відчула жахливий запах.

Вона сфотографувала мертвих тварин у торбах для сміття, які викинули за межі вантажної будівлі.

«Міжнародні авіалінії України» висловила співчуття у своєму зверненні, додавши, що працює із місцево владою, аби з’ясувати, що ж відбулося, та вжити усіх необхідних заходів, аби ситуація не повторилася.

В МАУ сказали, що їм не було відомо про смерть цуценят під час польоту.

Також авіакомпанія заявила, що перевезення породистих цуценят «несе певний прорахований ризик», і самі відправники свідомо наражають тварин на небезпеку, «оскільки бізнес з розведення чистокровних собак і кішок є одним з найбільш конкурентоспроможних і високорентабельних».

У Службі порятунку тварин Just Paws висловили підозри канадському виданню, що собак везли для продажу на Kijiji «неетичні брокери».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень