«Мене могло всліпу використати ФСБ»: Луценко зробив заяву по УБК та плівках Мельниченка

«Всіх нас» (с)

Дивним чином в Україні всі журналісти та ЗМІ роблять вигляд, наче вірять у те, що записи в кабінеті Кучми дійсно зробив майор Мельниченко з-під дивану на диктофон SONY

Всі наші найчесніші журналісти роками підтримують у цю брехню. Ніхто ні разу не сказав Мельниченку на інтерв'ю прямо в очі:

- Признайтеся, хто дав вам ті записи?... Всі ж розуміють, що ви обманюєте.

 

Правильно?

 

А той, хто координував ваші дії і хто дав вам нарізані записи розмов Кучми, очевидно, був замовником і вбивства Георгія Гонгадзе.

 

Принаймні, це дуже не виключено.

 

Хто це?...

Цікавий «камінг-аут» в цьому смислі зробив сьогодні Юрій Луценко. В одному з ефірів він прямо визнав, що на записах ім. Мельниченка з Кабінету Кучми – немає ніяких – наказів когось убивати.

І, що саму акцію «Україна без Кучми» (УБК) він та його однопартійці почали, типу, на емоціях, не розуміючи реальної ситуації, і зовсім не для того, аби Кучма подав у відставку і звільнив місце для тодішнього прем'єра... Ющенка.

«Ми просто клюнули на приманку: в нас не було ніяких доказів», - говорить екс-генпрокурор.

Луценко тепер каже, що його (та всіх їх) таким чином використало тоді ФСБ, яке хотіло послабити позиції Кучми.

Версія не зовсім струнка в деяких моментах, бо про НАТО той самий Кучма заговорив вже – після вбивства та дези про «Кольчуги» в Іраці, аби випросити милостиню у США, але...

 

Сам факт подібних заяв є достатньо знаковим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень