Комісували через ОНКО? Юрій Луценко більше не служитиме капітаном ЗСУ (ВІДЕО)

«Малиш» радіє поверненню господаря

Пес "Малиш" -- ліворуч

Колишній голова МВС та колишній генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що вже не служитиме в ЗСУ: його зняли з військового обліку через встановлену інвалідність.

У себе на сторінці ексгенпрокурор, розмістивши фото та відео своїх домашніх улюбленців і написав:

Київ, Миколаївщина, Бахмут.

Честь було служити в такій Армії, з такими людьми, в такий час.

 

Але фізіологія невблаганна - військова лікарська комісія встановила непридатність до військової служби через інвалідність, що призвело до наказу про зняття з військового обліку.

 

Тепер буду наближати Перемогу в якості волонтера.

НАГАДАЄМО:

  • 20 лютого 2023 року головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний призначив капітана Юрія Луценка командиром взводу ударних безпілотних авіакомплексів.
  • Сам Луценко назвав своє призначення командиром взводу роти ударних безпілотних авіакомплексів рядовою подією, яка відбулася на тлі вуличних боїв у передмісті міста Бахмут Донецької області.
  • Ще у 2020 році Луценко розповідав, що лікує рак у Німеччині. На той час він пережив операцію, і попереду на нього чекав курс хімієтерапії.

Юрій Луценко -- з Рівного, 1964 року народження. Він двічі обіймав посаду міністра внутрішніх справ України (2005-2006, 2007-2010), а також генерального прокурора (2016-2019).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень