«Медове коло» на Рівненщині пройде через 30 населених пунктів

Туристичний маршрут «Медове коло» створюється з метою збереження та популяризації бортництва, планується об’єднати бджолярів, підприємців, власників сільських садиб

Сьогодні у Рівненській ОДА відбудеться засідання круглого столу щодо презентації туристичного маршруту «Медове коло», який пролягатиме через Рівненський, Костопільський, Березнівський, Корецький, Гощанський райони Рівненської області та охоплюватиме близько 30 населених пунктів.

Ініціаторами проекту є Українська асоціація активного та екологічного туризму (Україна) та Асоціація екологічного партнерства (Республіка Польща).

Довідково: проект Greenways (Зелені шляхи) передбачає створення багатофункціональних маршрутів активного й екологічного туризму, які є віддаленими від транспортних коридорів та проходять поблизу природних зон, історичних торгових шляхів, річок і закинутих залізничних колій.

Зелені маршрути є основою для реалізації місцевих ініціатив соціального характеру і проектів, пов’язаних із охороною природи та ландшафтів, збереженням культурної спадщини, екологічним туризмом і транспортом, що не забруднює навколишнє середовище.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень