До Євро-2016 розіграють ночівлю в Ейфелевій вежі

Сервіс оренди житла HomeAway запропонував своїм користувачам провести ніч в апартаментах, розташованих в одному з приміщень Ейфелевої вежі.

Щоб пожити в апартаментах одного з пам'ятників Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО під час Євро-2016, потрібно взяти участь в конкурсі. В його рамках необхідно заповнити коротку анкету, в якій потрібно розповісти, «як би ви використали апартаменти в Ейфелевій вежі, якби зупинилися там на ніч».

Переможці, яких визначить адміністрація сервісу, отримають можливість переночувати в Ейфелевій вежі (зі сніданком і вечерею). Причому туристи у вежі ночуватимуть взагалі вперше. Вони зможуть взяти з собою до п'яти друзів. Також переможці отримають право на ще три ночі проживання в Парижі і авіаквитки до французької столиці з будь-якого міста Землі. Крім того, приз включає в себе квитки на одну з ігор Євро-2016. Всього HomeAway подарує ночівлю в Ейфелевій вежі чотирьом щасливчикам. Переможці будуть оголошені 10 червня.

Площа апартаментів в Ейфелевої вежі становить близько 185 квадратних метрів.

Чемпіонат Європи з футболу 2016 року відкриється 10 червня і триватиме місяць. Ігри пройдуть на 10 французьких стадіонах. Очікується, що матчі відвідає близько 2,5 млн глядачів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень