Майже 25 шкіл Рівного: Відомо, яким учням час складати рюкзаки

Ще 10 закладів досі доробляють укриття

За шкільні парти повертається все більше школярів Рівного. Завтра відновлюється навчання у «Центрі Надії». А з понеділка, 19 вересня, підуть на уроки учні ліцеїв №3, 8,20,24, «Лідер» та «Український». У 25-му буде змішане навчання, а у ліцеї №7 поки зможе вчитися лише початкова ланка.

Загалом очне навчання вже буде у 22 школах Рівного з 35-ти, однак ця цифра неостаточна, каже начальник міського управління освіти Богдан Турович.

 

Завтра комісії обстежуватимуть 23-тій і 28-мий ліцеї та гімназію №16. Якщо укриття закладів відповідатимуть вимогам, то там теж з понеділка відновлять навчання.

У ліцеї №1 почали відвідувати уроки учні початкових класів. Там укриття немає, тож малеча, на випадок повітряної тривоги, переходитиме в укриття дитсадка №45, який напроти школи. 

Щодо ліцею №14, то там завершують облаштування найпростішого укриття у коридорі 1 поверху. Останнє слово за поверненням роботи закладу в очному режимі буде за батьками, зауважив Богдан Турович.

Раніше ми писали: 

13 шкіл Рівного відновили очне навчання (ПЕРЕЛІК)

 

 

Батьки видихають: 6 шкіл Рівного розпочинають навчання у традиційному форматі (ФОТО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень