6 вересня звільнили директорку РОЛІ: Причини і хто очолюватиме заклад далі (ФОТО)

Кілька років тому директорці присудили премію Верховної Ради України

Директорка РОЛІ Наталія Сосюк

Вчора звільнили і видали трудову книжку, а сьогодні знову призначили на посаду. Напередодні на сайті Рівненської обласної ради з’явилося розпорядження голови щодо звільнення Наталії Сосюк, яка вже тривалий час очолює Рівненський обласний науковий ліцей-інтернат.

Причиною звільнення стало закінчення контракту.

У розпорядженні йшлося про таке: 

  1. Звільнити СОСЮК Наталією Володимирівну з посади директора Обласного наукового ліцею в м.Рівне Рівненської обласної ради в зв’язку із закінченням терміну дії контракту 07 вересня 2022 року відповідно до пункту 2 статті 36 Кодексу законів про працю України.
  2. Адміністрації Обласного наукового ліцею в м.Рівне Рівненської обласної ради в установленому порядку забезпечити проведення розрахунку з
    Сосюк Н.В. (з наданням письмового повідомлення про нараховані та виплачені суми згідно із статтею 116 Кодексу законів про працю України) та видачу їй трудової книжки в день звільнення.
  3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Зради немає

Вже сьогодні, 7 вересня, близько 10 години на сайті облради з’явилося нове розпорядження. Відповідно до нього Наталія Сосюк й надалі продовжуватиме працювати на посаді.

До кінця воєнного стану вона буде директоркою, а не виконувачкою обов’язків.

Новий конкурс на посаду очільника РОЛІ проведуть лише після закінчення воєнного стану, але не пізніше, ніж через 6 місяців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень