Майже 100 тисяч гривень заплатить водій, який під наркотиками тікав від патрульних у Рівному

На порушника склали 4 адмінпротоколи

Майже 100 тисяч гривень заплатить водій який під наркотиками тікав від патрульних у Рівному. Порушника на мотоциклі Honda помітили на вулиці Соборній.

Правоохоронці помітили номерний знак який не відповідав вимогам. Коли ж інспектори подали кермувальнику сигнал про зупинку, водій лише почав набирати швидкість.

Чоловіка затримали, під час спілкування у нього виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд на місці водій відмовився.

Під час перевірки документів виявилось, що водій намагався втекти, адже позбавлений права керування, оскільки вже втретє за рік сів за кермо у стані сп’яніння. 

На нього склали 4 адмінматеріали. За скоєне йому загрожує штраф майже 100 тисяч гривень з позбавленням права керування на 10 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень