Майструк і 20 років його «Погляду з вікна»

Рівненський фотохудожник запрошує на ювілейну виставку

Олександр Майструк

Відомий далеко за межами Рівного фотохудожник Олександр Майструк 15 липня відкриває у Міському будинку культури (вул. Соборна, 3д) свою ювілейну фотовиставку "Погляд з вікна - 20 років".

Особливо буду радий бачити усіх тих, хто допомагав, навчав, вірив, надихав, підтримував (морально чи фінансово) в різні часові проміжки мого творчого життя, -

написав він у своєму Facebook.

Перекажіть усім тим, хто так чи інакше мав відношення до моєї творчої діяльності та мого життя і здоров’я (на жаль, не всі контакти маю) - це Ваше Свято також, бо без усіх Вас я б не став тим, ким є зараз! – пише також фотохудожник.

 

В експозиції будуть представлені фотороботи в різних напрямках за 20 років творчої діяльності Олександра Майструка. Початок – о 16:00.

Олександр Майструк свого часу активно займався спортом, був призером змагань з греко-римської боротьби. Мріяв стати військовим льотчиком і вступив до Київського інституту військово-повітряних сил.

Однак після 1-го курсу тяжко захворів. Лікувався у Київському госпіталі, проте хвороба прогресувала, і Олександр не міг самостійно рухатись. Навчання довелося покинути.

З вікна своєї квартири він пробував робити фотознімки краєвидів міста та домашніх квітів.

Перша персональна виставка «Погляд з вікна» пройшла з великим успіхом.

Олександр Майструк у 2001-му році став членом фотоклубу «Час», у 2002-му році став членом Національної спілки фотохудожників, у 2007-му - отримав звання художника міжнародної федерації фотомистецтва (AFIAP).

Фотохудожник брав участь у десятках міжнародних та національних фотовиставок та салонів, що проходили в Австрії, Бразилії, Польщі, Росії, Румунії, США, Угорщині, Японії та Україні.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень