Майдан вкотре буде у сльозах: Рівне прощатиметься відразу з трьома Героями

За наше життя вони віддали своє

Завтра, 12 жовтня, Рівне проведе в останню дорогу трьох захисників — Олега Хаврука, Олександра Гофмана та Олександра Машлая

Олег Хаврук народився у Рівному.  Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, взяв документи і пішов до військкомату добровольцем.

— Ми всі знали, що буде саме так — інакше бути не могло. Кілька місяців він був тут, на Волині, а потім вирушив у найгарячіші точки...

 

Різдво 2023 року зустрічав у Соледарі. Коли ж наші вимушені були відійти, опинився під Бахмутом, - розповідає донька Героя Марія.

Саме під Бахмутом у лютому Олег отримав поранення. Кілька місяців проходив реабілітацію вдома та частині. 51-річний старший солдат Олег Хаврук загинув 8 жовтня час ведення бойових дій поблизу села Приютне Запорізької області.

Олександр Гофман народився у Рівному. Тут же він і зустрів перші дні повномасштабної війни.

— Він говорив, що треба йти захищати країну, хотів піти добровольцем. Але не мав жодного досвіду, тож чекав, поки принесуть повістку з військкомату.

 

Коли ж отримав — на початку липня 2023 — не вагався і хвилини. Вже наступного дня пішов до військкомату, - розповідає мама.

На жаль, 6 жовтня 35-річний солдат Олександр Гофман загинув під час виконання бойового завдання неподалік села Новомихайлівка Донецької області.

Олександр Машлай народився у Рівному.

— Тато працював за фахом на Рівненській кондитерській фабриці. Коли ж наприкінці квітня 2022 року отримав повістку, він відразу пішов до військкомату.

 

Говорив, що йому треба йти, адже крім нього цього ніхто не зробить, - розповідає донька захисника Олександра.

Життя 49-річного солдата, радіотелефоніста Олександра Машлая обірвалося раптово 6 жовтня  року в розташуванні підрозділу. У Воїна залишилася дружина та двоє доньок.

Прощання із Героями відбудеться завтра, 12 жовтня, о 10.00 на майдані Незалежності. Поховають Олега Хаврука та Олександра Гофмана на кладовищі «Нове», а Олександра Машлая - на кладовищі «Тинне».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень