Маск запускає у Twitter монетизацію для авторів

Сподіваємо, що монетизація буде без комісії

  • Відтак можна буде заробляти на підписниках
  • Вітаються будь-які формати - від коротких текстів до годинних відео
  • Перший рік соцмережа не братиме комісії

Про це Ілон Маск  офіційно оголосив у своєму акаунті:

Відтак користувачі зможуть запропонувати своїм підписникам будь-який матеріал - від довгого тексту до багатогодинного відео. Для цього в налаштуваннях платформи слід вибрати опцію «Монетизація».

Пільговий період

12 місяців Twitter не братиме комісії із сум, отриманих користувачами від передплати. Це означає, що автори отримуватимуть близько 70% доходів у мобільному додатку (бо потрібно врахувати збори від Apple та Google). І близько 92% під час підписки в десктопній версії.

Через рік iOS та Android знизять комісію до 15%. Але Twitter запровадить свої збори для авторів.

За словами Маска, платформа сприятиме просуванню контенту користувачів. Важливо, що користувачі залишають авторські права. При виході із платформи це право залишається за ними.

Ілон Маск, як власник цієї соцмережі, докладно не розкрив технічних аспектів нової опції. Але, схоже, Twitter запропонує інтеграцію з кількома платіжними системами. У тому числі з крипто-сервісами. Twitter став партнером eToro. Це дозволить користувачам купувати та продавати криптовалюту та акції, а також відстежувати їх курси. Нова опція з'явиться вже сьогодні у деяких регіонах.

Джерело «Incrypted»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень