«Зупиніть його!» - Ілон Маск знову написав про Україну

Вирішив не зупинятися і продовжити баталії у Twitter

Після того, як кілька днів тому Ілон Маск збурив світ своїм «мирним планом» для України, він, вочевидь, вирішив не зупинятися і продовжити баталії щодо українсько-російського питання, - повідомляє ВВС.

У відповідь на твіт американського сенатора Ліндсі Грема, який «з усією повагою до Ілона Маска» заявив, що йому «потрібно зрозуміти факти щодо російського вторгнення в Україну», і провів невеликий екскурс в історію, Маск виклав мапу голосування на виборах в Україні у 2012 році:

Якщо ви вважаєте, що воля народу має значення, ми повинні в будь-якому конкретному конфліктному регіоні підтримувати волю тих, хто там живе.

 

Більшість України однозначно хоче бути частиною України, але деякі східні частини мають російську більшість і віддають перевагу Росії, написав Маск.

Цей твіт спровокував шквал коментарів.

Босу компанії Tesla нагадали, що у 2019 році у більшості регіонів України, включно з окупованими росіянами частинами Запорізької та Херсонської областей, проголосували за партію Володимира Зеленського.

На це Маск відповів, що «Херсонщина та Запоріжжя майже напевно не хочуть приєднуватися до Росії - анексія цих регіонів мала на меті забезпечити сухопутний коридор і водопостачання до Криму».

Звісно, не кожен, хто проголосував за проросійську партію, хоче приєднатися до Росії, але також невірно було б казати, що ніхто цього не хоче, - також написав Маск.

На це йому зокрема відповів Пол Массаро, старший радник Комісії з безпеки та співробітництва в Європі.

Він виклав карту голосування за незалежність України 1991 року.

Кожен регіон проголосував за незалежність, включно з Кримом. Будь ласка, зупиніться, - написав Массаро.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень