Марченко каже, що Зеленський їй не відповів, а Медведчука – катують в СБУ (ФОТО)

Московська прес-конференція в масці: «бо я виглядаю дуже погано» (с)

Оксана Марченко – дружина Віктора Медведчука – провела прес-конференцію у Москві. Захід проводив російський «Союз журналістів».

Марченко, взявши слово повідомила, зокрема, наступне:

  •  Вона заявила, що їй досі не відомо про місце знаходження чоловіка. Марченко також сказала, що їй надходять погрози розправи.
  • Марченко повторила, що Медведчук не збирався покидати Україну; ▪️За її словами, вона не отримала жодної реакції від Володимира Зеленського на своє звернення.
  •  Крім того, вона заявила, що Медведчука катує СБУ.За словами Марченко

«Було опубліковано два фото мого чоловіка. На одному немає слідів пошкоджень, на другому видно гематоми та синці. Це означає, що знімки були зроблені на початку та після допиту. Тому є підстави вважати, що СБУ використовує жорстокі фізичні тортури», - сказала вона.

Зазначимо, що Марченко проводила захід у захисній масці, бо за її словами, вона «виглядає дуже погано» й не хоче, щоб «її такою бачив чоловік».

Цікаво – як би мав її побачити чоловік – в СБУ, де його катують?

«Бо я виглядаю дуже погано і не хочу, щоб мене бачив такою чоловік»

КОНТЕКСТ:

  • У вівторок, 12 квітня, президент Володимир Зеленський повідомив про затримання проросійського політика Віктора Медведчука.

  • Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк припустив, що у Росії Медведчука можливо навіть й ліквідують, а перебування в українській в'язниці врятує політику життя.

  • Заступник голови Ради безпеки РФ і колишній президент країни Дмитро Медведєв озвучив погрози на адресу української влади після затримання Медведчука.

  • 13 квітня речник Путіна Дмитро Пєсков засумнівався у можливості обміну Віктора Медведчука на українських військових: «Це не громадянин Росії, а іноземний політичний діяч, ми взагалі не знаємо, чи хоче він цього», - сказав Пєсков.

  • Оксана Марченко звернулася до президента Володимира Зеленського із вимогою «негайно звільнити її чоловіка, лідера опозиції».

  • Також вона попросила допомоги у турецького лідера Реджепа Тайіпа Ердогана.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень