Малосольні огірки простого і швидкого засолювання (РЕЦЕПТ)
Приготуйте хрусткі апетитні малосольні огірки
Малосольні огірки – одна з найулюбленіших літніх страв багатьох гурманів. Сезон огірків вже давно відкритий, а тому приготувати і насолодитися приємними малосольними хрусткими огірочками буде зовсім неважко. Готуються малосольні огірки за рецептом надзвичайно просто.
Інгредієнти:
1 кг - дрібних ґрунтових огірків,
3 зубки - часнику,
1 лист - хрону,
2-3 суцвіття - кропу,
2 ст. ложки - солі (без гірки),
1 ст. ложка - цукру,
приблизно 1 л - води.
Помити огірки, обрізати кінчики і залишити їх у холодній воді на 1 годину. У 1 л холодної води розчинити сіль і цукор. У місткість додаємо подрібнені листя хрону і часник, потім викладаємо щільно огірки, закриваємо ще частиною листя хрону. Заливаємо розсолом, щоб він усе покрив. Закриваємо місткість марлею. Огірки настоюємо добу у холодильнику.
Смачного!
Джерело - lady.tochka.net
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ