Малолітній велосипедист раптово виїхав на дорогу і потрапив під колеса мінівена (ФОТО)

Дитина у лікарні

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Здолбунові сьогодні близько 14:30.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Renault, 47-річний здолбунівчанин наїхав на 12-річного місцевого жителя, який велосипедом раптово виїхав на дорогу.

Водій негайно викликав швидку та повідомив до поліції. Хлопчика доправили до місцевої лікарні. У нього діагностували відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та перелом ноги. Потерпілого направили для лікування у нейрохірургічне відділення рівненської лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху правоохоронці розпочали досудове розслідування. Водій за результатами освідування був тверезий.

Поліцейські звертаються до батьків, аби вони поспілкувалися із дітьми, наголосили їм на правилах дорожнього руху, зокрема на забороні їздити велосипедом на дорозі до 14 років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень