Мало не вбився посеред білого дня: у Дубні чоловік звалився у відкритий колодязь

Його забрали у лікарню

18 серпня о 17:43 на лінію 103 надійшов виклик від жительки м. Дубно, яка стверджувала, що її чоловік потрапив у каналізаційний колодязь.

Чоловік побитий, в синцях, болить у грудній клітці, - йшлося у виклику на лінію 103.

За вказаною адресою прибула лікарська бригада. З‘ясувалося, що чоловік (орієнтовно 64 роки) впав у каналізаційний колодязь на території власного помешкання.

Травмований самостійно вибрався з колодязя (глибина орієнтовно 2 м). Пацієнт скаржився на біль у грудній клітці (біль посилювалася при русі). Медики оглянули чоловіка.

Виявили численні гематоми на тілі, показники гемодинаміки в нормі.

Попередній діагноз - підозра на перелом ребер зліва, множинні забої та садна нижніх кінцівок та грудної клітки. Лікарська бригада Дубенської підстанції Центру ЕМД та МК оперативно надала необхідну медичну допомогу відповідно до протоколу. Пацієнта транспортували до Дубенської лікарні, - повідомила старша лікарка зміни ЄОД Любов Волинець.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень