Дуже п’яний дубенчанин серед білого дня спробував пограбувати жінку. Невдало

Його зловили випадкові перехожі

Грабіж. Фото ілюстративне, жанрове
Грабіж. Фото ілюстративне, жанрове

Повідомлення про те, що на вулиці Цегельній невідомий намагався пограбувати жінку, надійшло до поліції учора близько 19-ї години.

Правоохоронці негайно виїхали на місце події.

Виявилося, що на момент скоєння злочину 35-річна жінка поверталася додому і саме оминула чоловіка, який раптово почав її наздоганяти, намагаючись вирвати з рук сумку та мобільний телефон. Потерпіла з усіх сил чинила опір і почала кликати на допомогу.

Нападника, який кинувся тікати, затримали випадкові перехожі - двоє чоловіків утримували його аж до приїзду правоохоронців.

За фактом замаху на грабіж розпочато досудове розслідування. Нині вирішується питання щодо повідомлення 52-річному дубенчанину про підозру та обрання запобіжного заходу.

На момент вчинення кримінального правопорушення чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння: результати огляду на алкотестері показали 3 проміле (це приблизно в 15 разів більше норми!)

Крім того, як з’ясувалося, чоловік уже потрапляв у поле зору поліцейських за вчинення майнових злочинів. Максимальне покарання, яке може йому загрожувати цього разу — до 4 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень