Розбій по-рівненськи: серед білого дня львів’ян пограбували на 800 тисяч гривень (ФОТО)

У чоловіка через сайт безкоштовних оголошень замовили будматеріали

У вівторок, 13 липня, о 16:15 до поліції надійшло повідомлення від 30-річного львів’янина, що неподалік заправки на в’їзді у Дубно невідомі особи, погрожуючи пістолетом, заволоділи значною сумою коштів та втекли у невідомому напрямку на автомобілі BMW X5. 

В області невідкладно ввели спецоперацію з розшуку та затримання зловмисників, повідомляє поліція.

 

Підозрюваних затримали менш як за 2 години.

За орієнтуванням патрульні виявили BMW на в’їзді у Рівне. Однак, вимогу про зупинку водій проігнорував та додав швидкості. У результаті переслідування поліцейські затримати зловмисників на вулиці Радивилівській.

Нападниками виявилися жителі Рівненщини: 42-річний — з Рівненського району, 30-річний рівнянин та 28-річний житель Дубенського району.

Поліцейські встановили, що у 26-річного львів’янина, приватного підприємця, через сайт безкоштовних оголошень невідома особа замовила будівельні матеріали з доставкою у Дубно.

Разом із 30-річним водієм вони на автомобілі Renault Trafic приїхали на АЗС в обумовлене місце. Втім, «покупець» попросив під’їхати до гаражного кооперативу, що неподалік, і зазначив, що їде їм назустріч. 

Потому невідомий підсів до них в авто, показав, куди їхати і де зупинитися. Під час руху дістав предмет, схожий на пістолет, та почергово направляв його на львів’ян.

Після зупинки до транспортного засобу підбіг іще один чоловік, із яким зв’язали потерпілим руки. Тоді викрали понад 800 тисяч гривень, банківські картки, два мобільні телефони, особисті документи, ключі від автомобіля, сіли у BMW X5 та поїхали.

Викликати поліцію допоміг чоловік, який був неподалік.

Наразі у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії. Усіх трьох затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

Із місця події, де затримали нападників, слідчі вилучили речові докази, які мають суттєве значення у справі. Де зараз гроші і зброя - встановлюють.

Санкція статті передбачає від 8 до 15 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень