«Макса не стало»: у Києві через COVID-19 помер 35-річний чоловік

Як кажуть його друзі, він не зловживав спиртним і вів здоровий спосіб життя

В Олександрівській лікарні Києва від коронавірусу COVID-19 помер Максим Кравченко з Дніпра. 

35-річний чоловік два тижні боровся з хворобою і помер 6 квітня. Про це у Facebook повідомив його друг Костянтин Голубцов.

«Першого березня грали у волейбол, а сьогодні Максим (не пив, не курив, займався спортом) пішов у інший світ. Останні два тижні боровся з коронавірусом в Олександрівській лікарні. Земля пухом, Максе, добра та світла наша людина», – написав він.

 

«Макса не стало. Коронавірус і пневмонія забрали його життя. Пішов у вічність молодий 35-річний хлопець, батько, син, чоловік», – писали в мережі його друзі.

[media=176933][media=176934]

Головлікарка Олександрівської лікарні Людмила Антоненко в Facebook написала, що пацієнт протягом усього лікування перебував у важкому стані.

«На жаль, ми втратили пацієнта.

За його життя ми боролися останні кілька тижнів.

 

Протягом усього лікування пацієнт був важким, з прогресуючим погіршенням, що призвело до підключення до апарату ШВЛ і ЕКМО (екстракорпоральна мембранна оксигенація – метод насичення крові киснем при розвитку важкої гострої дихальної недостатності)», – написала медикиня.

Джерело - ОБОЗРЕВАТЕЛЬ

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень