У Рівному дружина не пустила чоловіка додому. Бо приїхав з Польщі

Поки не знають куди «оприділити»

У Рівному чоловіка, який повернувся з-за кордону, дружина не пустила додому через небезпеку розповсюдження коронавірусу. Про це Радіо Трек стало відомо з власних джерел.

Відомо, рівнянин через це звернувся на гарячу лінію облдержадміністрації. Там, очевидно, йому порадили проситися на обсервацію у табір «Електронік», що у Кустині.

Володимир Гершун, директор «Електроніка», підтвердив факт:

- Так, до нас цей чоловік звертався. Десь пів на шосту ранку телефонував. Мені здалось, що цей чоловік має нежить. Він був трохи шокований, очевидно, через цю ситуацію. Сказав, що його дружина не пустила додому, він повернувся з-за кордону. З Польщі.

 

Але ми не через це йому відмовили, а через те, що є певна процедура. Тобто людина повинна звернутись до медиків. В управлінні охорони здоров’я працює штаб, таким людям мають видати направлення. Тобто у документах має бути вказано, куди саме його направляє. Його мали б доставити спеціальним транспортом.

 

Ми визначений заклад. Потужність закладу 360 ліжкомісць. Це визначено обласною адміністрацією, але є певна інструкція. Повинні бути люди, які мали б обслуговувати тих, хто буде на обсервації. Треба медиків, які спостерігатимуть, тих, хто тут перебуватиме.

 

Треба організувати не лише нагляд, але й побутові питання вирішити. Годувати цих людей треба, треба запустити котельню, щоб приміщення прогріти, гарячу воду подати. В мене сьогодні організована тільки охорона. Треба розв'язувати організаційні питання, я ж не проти допомогти, це наші люди, про них маємо подбати. Але треба робити все згідно з інструкцією.

За словами Володимира Гершуна,

Це перше таке звернення з моменту визначення цього закладу, як опорного.
 

Чоловік 1973-го року народження.
 

Нині він в одному з центрів ПМСД Рівного проходить обстеження.

Тож, де він проходитиме обсервацію – ще не вирішили. 

Нагадаємо, аналогічна історія мала місце цими ж днями в Тернополі.

Ми писали про неї тут: Дружина не пустила додому чоловіка з Польщі через страх коронавірусу (ФОТО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень