Магічний дар залежить від дати народження: Що вам приготував Всесвіт?

Дізнайтеся свій таємний дар

Таємні здібності є у кожної люди,  вони закодовані у нашому ДНК. Однак 99% людей не помічають своїх здібностей, тому не розвивають їх або навіть відкидають.  

Дізнайтеся, на що вам потрібно звернути увагу, які здібності варто в собі побачити й розвивати.

Як визначити число за датою народження? Все дуже просто.

 

Потрібно додати день місяця, місяць та рік народження, аби вийшло одноцифрове число.

 

Наприклад: 3.11.1998 – 3+1+1+1+9+9+8 = 32 = 3+2 = 5.

 

Ваше число 5.

Ви природжений маг. Можете впливати на людей і досягати того, що вам потрібно. Тільки використовуйте з хорошими думками..

Ваш дар – інтуїція. Ви відчуваєте людей, бачите їх наскрізь. Ваша емпатія безмежна, тому допомагаючи іншим, не втратьте самого себе.

Ваша супер сила – творіння. Ви як провідник, наставник, вмієте повести за собою маси на реалізацію благого діла. Пам'ятайте про те, що ваші слова і дії можуть не тільки творити, але і руйнувати.

і Ваш дар – вміння спілкуватися з вищими силами. Вам відкрита дорога до таємних знань. Уникайте використання свого дару з метою обману.

Ви наділені даром – зцілювати. Цілительства йде у вас через енергетику, і через предмети, трави. Розвивайте свій талант.

Ваш дар – пророчі сни. Ваші думки матеріалізовуються, буквально все, про що ви думаєте, збувається. Важливо не причиняти зла іншим, не бажати зла подумки.

Ви наділені талантом отримання знань від Всесвіту. Ви легко можете бути ерудитом, накопичувати та систематизувати велику кількість різноманітної інформації.

Ви – мудрець. Таємні сили таких людей, можуть навіть змінювати хід історії. У вас є всі здібності, які можуть бути дані людині. Розвивайте свої таланти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень