Людям не потрібне триразове харчування. Така схема нас вбиває

Науковці знайшли причину ожиріння та діабету другого типу

Інтервальне голодування має низку переваг для організму впевнені вчені з університету Джорджії. Вони встановили чіткий зв'язок між кількістю приймання їжі на день та розвитком діабету, а також ожиріння.

Протягом багатьох десятиліть нас вчили, що ми повинні їсти тричі на день з невеликими перекусами між основним прийманням їжі.

 

На жаль, мабуть, це одна з причин ожиріння та підвищеного ризику розвитку діабету 2 типу, — каже ад'юнкт-професор біомедичних наук Кшиштоф Чайя.

Інтервали для голодування у 12-14 годин (з врахуванням нічного часу), передбачають меншу кількість приймання їжі. Так організм використовує накопичений жир як джерело енергії, а не покладається на постійний цукор ззовні. Це дозволяє позбутися жиру та зайвої ваги, знижує рівень інсуліну та глюкози.

Без дієти середньодобове споживання калорій зменшується на 550 калорій без дієти.

Також обмежене за часом харчування позитивно впливає на мікробіом кишківника, запобігаючи порушенням обміну речовин.

Такий режим харчування регулює гормони, які відповідають за апетит та рівень енергії. А якщо виключити з раціону білий хліб та випічку, це запобігає ожирінню та діабету 2 типу.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Джерело: ФОКУС

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень