Люди відчувають це на відстані: три знаки Зодіаку найпотужнішою енергетикою

Правда, не всі з позитивною

ОВНИ

Мають невгамовну і дуже потужну енергетику. Її відчуває будь-яка людина, яка спілкується з Овном. Від представників цього знака зодіаку віє силою та міццю.

Однак через негативне мислення та підвищену агресію для Овнів ця енергетика несе руйнівні наслідки. Не можна стверджувати, що представники цього знаку Зодіаку домагаються бажаного створюючи нове, скоріше руйнуванням.

Люди, які стають на шляху Овнів, можуть зазнавати труднощів у житті та мати проблеми. Тому багато хто обходить стороною представників цього знаку зодіаку. 

СТРІЛЬЦІ

На відміну від Овна цей знак має невичерпний оптимізм і позитивне мислення. Флюїди, які від нього виходять, творчі, хоч і хаотичні. Часто Стрілець сам не знає, чого хоче. Він непостійний, не любить сидіти на місці, шукає пригод. Його захоплення часто змінюються.

Проте представники знаку майже завжди отримують те, чого хочуть, якщо їм виходить на чомусь сфокусуватися і визначитися зі своїми бажаннями.

 Найбільше Стрільцю щастить у питаннях кар'єри, адже це від природи лідери, які здатні вести за собою людей і організовувати їхню діяльність.

СКОРПІОНИ

Це знак зодіаку, який є безперечним лідером за рівнем особистої енергетики. Скорпіони сильні й могутні. Вони справжні імператори життя, поєднують у собі якості Овна і Стрільця, домагаються свого - силою. Але відверто, часто вони отримують бажане тишком-нишком тиснучи на людей, на їхній психоемоційний стан.

Від народження це маніпулятори. Причому люди можуть навіть не помітити, що вже на всю «танцюють під дудку» Скорпіона. Це найсильніший і найуспішніший знак.

І нехай у нього теж є багато недоліків, але всі вони призводять до того, що Скорпіон живе щасливо, успішно і так, як хоче, тоді як решта дослухаються до правил соціуму.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень