Лихе пророцтво Червонюка та інавгурація Зеленського (ФОТО)

Принцип маятника (АК)

Розпуск Верховної Ради, швидше за все, відбудеться у вівторок, 21 травня.

Указом Президента.

Ніяких підтверджень цієї інформації ми надати не можемо, але за даними наших джерел, рішення вже прийняте – воно остаточне та безповоротне.

 

Побачимо.

Ми входимо в цікавий період, де передбачити щось дуже складно. Тим цікавіше пригадати одне пророцтво, зроблене півроку (чи навіть трохи більше) тому, коли про Зеленського як можливо Президента України ніхто собі й не помишляв.

Серйозно.

Пророцтво те прозвучало з вуст Олега Червонюка під час ефіру на Радіо Трек, і стосувалося не особисто Зеленського чи ще когось, але безпосередньо нас із вами та подальшого курсу України.

Тоді Червонюк спочатку вкотре підтвердив, що не збирається нікуди балотуватися (ні на посаду міського голови, ні на Президента, ні до ВРУ), а потім сказав дещо несподіване:

- Ми можемо дуже просто спрогнозувати, хто переможе на наступних президентських виборах. Яким буде курс України після виборів. Він буде – проросійським.

- Проросійським?... Ви серйозно?

- А що Вас дивує?

- Ну, як таке може бути? Ніхто ж із кандидатів не виступає з проросійських позицій.

- Виступає чи не виступає, але на жаль, прихід до влади саме проукраїнських політиків в Україні тепер неможливий. У нас вибирають або прозахідних, або проросійських і зрозуміло чому.

- Чому?

- Тому що українського бізнесу в Україні практично не залишилося. Грошей для того, щоб формувати тут свій порядок денний, український бізнес не має. Порядок денний в Україні можуть формувати лише ті, хто мають реальні гроші. А це – Захід і Росія.

- І хто ж формує цей порядок денний сьогодні?

- Сьогодні при ладі в Україні ті, хто представляють інтереси Заходу, але на наступних виборах переможе Росія. Швидше за все.

- Чому так?

- Бо це принцип маятника. Ви ж бачили, як рухається маятник?...

- ...

- Його задерли в один бік, тепер він іде в інший.

- І переможе Росія?

- Проросійський вектор, це найбільш логічно.

- Але хто ж його представлятиме?

- Не знаю, побачимо.

У цих пророцтвах Червонюка, що їх ми наводимо зараз із пам’яті, можливо, є певні неточності, але ключові тези передані наближено до оригіналу.

Зрозуміло, що тоді, у жовтні 2018-го, Червонюк, найпевніше, й уявити не міг перемогу на президентських виборах саме Володимира Зеленського.

 

Зеленський – це джокер, який усім сплутав карти, і який, як виглядає, не влаштовує ні Росію, ні Захід.

Однак, якщо він у вівторок розпустить ВРУ, то на найближчих виборах ми можемо отримати досить несподівану Верховну Раду.

Пригадайте цю несподіванку першого туру голосування, коли ми раптом усвідомили, що більше, ніж 70% населення України – згідно з екзитполами – геть не підтримує курс Порошенка.

Курс, який домінував в інформаційному просторі, на всіх телеканалах, фейсбуках, бігбордах тощо.

Раптом виявилося, що все це – мара. Що Україна думає – інакше.

 

Але як вона думає і що? 

Вважається, що Вакарчук зможе відтягнути якусь частину голосів від Зеленського. Однак, дехто прогнозує його проекту -- провал

Як написав один відомий блогер, чий пост сьогодні активно обговорюють в соцмережах:

Александр Морозов

Послезавтра инаугурация Зеленского, затем роспуск Рады, затем Зеленский получает сильную коалицию, и на руках у него не только сильный мандат, но и уверенное большинство в парламенте.


После этого начнется страшное: наконец начнет предъявляться «повестка» этого президентства и его реальный вектор. Ни украинское общество, ни окружающие народы, ни Путин, ни Коломойский, ни сам черт с рогами - не готовы к этому. Но это придется всем пережить.

Кажуть, цей блогер наче працює в Центрі ім. Бориса Немцова і вже неодноразово помилявся у прогнозах. Наприклад, передбачав, що розрив між Порошенком та Зеленським у другому турі складе 1-2%.

Не факт, що і цього разу він не помилиться.

Але ми то в Рівному знаємо, в кого варто брати прогнози.

До речі, цікаво буде запитати в Червонюка конкретно про Зеленського.

А раптом власник фірми GOLDI «Льонокомбінат» після останніх подій змінив свою позицію і тепер…

Таки піде на вибори.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень