«Луцький терорист» Максим Кривош розкрив причину своїх дій. Каже, це був «Майдан Одного» (ФОТО)

Він оприлюднив звернення до ЗМІ, в якому говорить про тотальну корупцію та побої за ґратами

Ми отримали це ЗВЕРНЕННЯ на редакційну сторінку у ФБ, і виглядає, що воно написане доволі тямовитою людиною, хоча сама ситуація – дивна.

Нагадаємо:

Уранці 21 липня 2020 р., 44-річний Максим «Плохой» Кривош захопив 13 заручників в автобусі у Луцьку. Серед них був 15-річний хлопець, вагітна, пенсіонерка. Перед захопленням автобуса Кривош написав у соцмережах: «Держава — це перший терорист», називав захоплення «Днем антисистеми».

 

Він зажадав від перших осіб держави, олігархів, глав церков розмістити в соціальних мережах відеозвернення із зазначенням імені, посади та заявою, що вони – «терористи в законі». І, як ви пам’ятаєте, була окрема вимога до президента: опублікувати заклик подивитися фільм про проблеми експлуатації тварин «Земляни».

Все тоді завершилося без жертв, а Кривоша отримав з часом вирок на тривале ув’язнення. Таким чином те, що ви прочитаєте далі, це ніби як Заява з-за ґрат.

Подаємо без змін.

«Фашизм по-українськи»: Звернення Максима Кривоша (Плохой) до ЗМІ, правозахисних, антикорупційних центрів, до людей.

Перед законом усі рівні!? Брехня! Україна – прірва між риторикою закону і його практичним втіленням. Прірва системи.

Системи фальшивих цінностей, системи брехні про справедливість.

Не Правди влада, а – грошей. Понад усе – бабло; така реальність.

Цитата:

«ЗМІ оприлюднили результати перевірки контрольно-ревізійним управлінням діяльності департамента по виконанню покарань України.

 

Перевіркою встановлено, що чиновники департаменту вкрали за рік 468 мільйонів гривень.

 

Ці гроші були виділені з бюджету на придбання продуктів харчування засудженим, ув'язненим, та на покращення умов їх утримання. Сума для такої небагатої держави – фантастична.

 

Виходить, що в долі були всі: керівник департаменту, начальники обласних управлінь, тюрем і колоній...

 

Виходить, що важкі злочини вчиняють чиновники, які уповноважені державою виправляти злочинців...

 

Усі, що перебувають в Україні за ґратами – разом не вкрали, не награбували стільки грошей, скільки це зробили ті, хто поставлений їх виправляти.

 

В той час, як в зонах здихають від туберкульозу, ВІЛ, гепатиту... від недоїдання і ненадання медичної допомоги ті, кого осудили за вкрадений телефон, гаманець з сотнею гривень, - в цей час генерали, полковники, капітани та інша нечисть із легіону тюремщиків граблять сотні мільйонів.

 

Невелика кучка із великої армії чиновників крисанула 468 млн. Виникає запитання: скільки щорічно краде уся зграя влади?!»

Це була цитата із моєї книги (стор. 115, видана в 2014р.) з метою публічної констатації явища, яке я назвав: тероризм в законі. Минуло більше десяти років від того розслідування КРУ, - нічого не змінилося.

За дев'ять місяців мого перебування в Городищенській виправній колонії (н.96) я став очевидцем тотального розкрадання чиновниками департаменту коштів, які виділяються на утримання засуджених.

Детальне перерахування усього, що засуджені мали б отримувати і що, згідно документів «закуповується» і «видається» – зайняло би не одну сторінку, тому я наведу лише декілька моментів.

 

Я не отримав в установі ні рушника, ні постільної білизни, не отримав за 9 місяців жодного шматка мила... Зате отримав інше: два замахи на моє життя і чотири карцери на 14 діб.

 

Матеріально-побутове забезпечення майже відсутнє, умови проживання – нелюдські, харчування неякісне і не відповідає нормам, безоплатна правова і медична допомога мають характер знущання.

З усіма невдоволеними оперативні співробітники установи розправляються руками «пресовщиків» (команди лагерних поліцаїв із числа засуджених), після чого закривають в карцер і там продовжують катувати; а ще: запрошуються свої «психіатри» для винесення «попередніх діагнозів», коротше, увесь набір каральних засобів ще з часів Лук'яненка і Стуса.

Хтось скаже, що й на волі зараз людям нелегко; так і є, але, на відміну від ув'язнених, у вас є вибір, можливість зміни свого становища; засуджені ж перебувають у прямій залежності від злочинців в погонах, які рахують, що сам факт позбавлення волі є недостатнім покаранням для людини, і які тотальним зловживанням владою збагачуються самі і катують інших.

В перший же день мого прибуття в установу ГВК(н.96) 24.11.2022р. , - мене забили ногами до втрати свідомості; так розпочалась помста влади за Луцький Майдан – мою акцію протесту «День Антисистеми» (21.07.2020р.).

Тюремщики все заперечують, кажуть, що це я сам собі наніс побої... «Прокуратура розбереться», - така суть відповідей на мої звернення до омбудсмена. Так, прокуратура дійсно «розбирається», - завжди на користь тюремщиків, тобто покриває злочини колег по міністерству.

Правда полягає в тому, що колонії і тюрми України були і є бізнесом не тільки для працівників цих установ, а й для прокурорів, які «здійснюють нагляд», тобто кришують схеми. Венеційська комісія Ради Європи, ЄКЗК (Європейська комісія запобігання катувань) постійно наголошували у своїх доповідях і звітах по Україні на тому, що широкий обсяг повноважень (кримінальне переслідування і нагляд за дотриманням прав людини – одночасно) створює конфлікт інтересів в діяльності прокуратури і, як наслідок неефективність здійснення функції захисту прав громадян.

Реальність така:

Чиновники департаменту, начальники установ і прокурори – це тотальна кругова корумпована порука тих, кого об'єднує великий бізнес під назвою «боротьба зі злочинністю».

 

Чому «бізнес», а не дійсна боротьба із злом?

 

Тому що найбільші злочинці – не ті, хто за ґратами... Ахметов, Порошенко, Коломойський, Пінчук, Медведчук, Аваков ... це імена із тексту моїх вимог в День Антисистеми, імена терористів в законі, кожен з яких одноосібно награбував більше, ніж усі, що перебувають за ґратами разом узяті.

 

Справжні злочинці – це влада олігархів, яка зрадила справу Майдану, духовний капітал якого, був конвертований в капітал офшорних рахунків.

 

Це одна із причин чому я здійснив Майдан Одного, метою якого була Правда, а не кров; і я, таки попав у ціль – гнилу сутність системи, за що отримав 13 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень