Син луцького нападника Кривоша, що живе у Дубні, не очікував такого вчинку від батька

А дружина Максима Кривоша … поїхала у Луцьк, як тільки дізналась про подію

Журналісти Суспільного знайшли будинок в Луцьку, у якому жив чоловік, який захопив автобус. Також кореспонденти побували за офіційною адресою, де прописаний Максим Кривош у місті Дубні.

У Луцьку останні 15 років його квартира пустує, розповів сусід Володимир. За його словами, батьки Максима давно померли, обоє були освітянами. Батько працював у Луцькому політехнічному університеті. Мама викладала у сільській школі. В чоловіка також є молодший брат.

Плохой. Фото - ВВС

За адресою, де проживає брат Максима Кривоша, Суспільному розповіли, що востаннє чоловіка, який нині тримає у заручниках пасажирів автобуса, бачили місяць тому. Тоді він приїздив на святкування дня народження рідного брата.

У місті Дубні на вулиці Морозенка, де зараз офіційно проживає Максим Кривош, працюють правоохоронці. Про це з місця події інформують кореспонденти Суспільного.

Одна із сусідок на умовах анонімності розповіла, що на чоловіка раніше скаржились у поліцію, бо той буцімто бив дружину й сина.

На місці Суспільному вдалось коротко поспілкуватись із 15-річним сином Максима Кривоша.

Він розповів, що стосунки із батьком у нього «більш-менш нормальні» і що такого вчинку від нього не очікував. Він також додав, що мати поїхала в Луцьк.

Низка ЗМІ повідомили, що сусідні будинки евакуювали. Це не відповідає дійсності, евакуації не було, повідомили Суспільному в поліції.

Також сусід Володимир розповів, що Максим провів 6 років у в'язниці, він начебто потрапив туди під час навчання у тому ж закладі, де викладав батько.

Максим Кривош займався у Дубні опікою тварин, зокрема – собак. Цю інформацію Суспільному підтвердила зоозахисниця з Рівного Алла Лосік.

 - Він у Дубні захищав тварин, лікував, то там його всі знають, і влада знає, і ветеринари. Всі шоковані. Він ніколи не проявляв агресії, вихований, стриманий, - розповіла волонтерка.

Вона додала, що таким волонтерством він займався орієнтовно п’ять останніх років. Про його судимості в організації не знали.

Нагадаємо, у центрі Луцька вранці 21 липня чоловік забарикадувався в рейсовому автобусі «Еталон». Разом зі зловмисником в автобусі перебувають від 10 до 20 заручників. Станом на 16:00 люди досі заручники досі знаходяться в автобусі.

Фото будинку опублікувало Суспільне Волинь 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень