Ломаченко показав «божевілля», яке «творять» українці. Росіяни його підтримали в боротьбі з «бісами» (ВІДЕО)

Фанати з росії всіляко підтримали Ломаченка, висловлюючи з ним повну солідарність та обливаючи брудом українців

Василь Ломаченко відреагував на ситуацію навколо Києво-Печерської лаври, де напередодні стався конфлікт між шанувальниками та противниками УПЦ МП.

У себе в Instagram боксер виклав відео, що зображує противників Московського патріархату, зібравши найнеприємніші кадри.

Це перемежовувалося проповіддю архімандрита Авраамія (Лотиша), який перейшов до Православної церкви України і якого митрополит Епіфаній зробив намісником монастиря Свято-Успенської Києво-Печерської лаври.

Авраамій розповідає, що насправді відбувається навколо Лаври:

— Це не протистояння держави та релігії, це не порушення свободи. Навпаки – це звільнення нашої святині від впливу ворожої російської держави, це надання можливості братії Лаври вільно проявити власну волю.

У промову священника вставлено фрагменти протесту українців проти УПЦ МП. Все це за допомогою монтажу подається таким чином, щоб надати позиції архімандрита і відповідно всієї України вигляду неправдивої.

Саме тому це божевілля і відбувається в нас, не хочу нікого вчити і дорікати, але ця ДІВЧИНА, яка стоїть на колінах, чиясь дочка, чиясь мати, сестра тощо…
 
Дуже сумно таке спостерігати…
 
Ще не пізно, давайте будемо набагато добрішими одне до одного, можливо, у нас це вийде! Миру всім! З Богом! – підписав ролик Ломаченко.

Оскільки обліковий запис Instagram Василя заблоковано в Україні, з коментарями під дописом боксера традиційно прийшли адепти «русского міра».

Фанати з росії всіляко підтримали Ломаченка, висловлюючи з ним повну солідарність та обливаючи брудом українців (переклад зі збереженням авторського оригінального написання).

— Убогий народ. Не вірять вони не в бога, а в чорта бандеру.

 

— Ви кажете, що росіяне раби і стадо... Як же ви легко віру продаєте... в принципі, як і все інше... не вчить вас історія нічому ... дуже сумно це усвідомлювати.

 

— Ті самі особи, що були на майдані, тільки без каструль на голові.

 

— Василь, це картина із середньовіччя, де молиться священник, а навколо танцюють біси. Це справді біси. Інакше таку поведінку не пояснити, – пишуть російські підписники.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень