Літаки з Рівного у Єгипет полетять у листопаді

Вильоти перенесли більш як на місяць

Вильоти з Рівного на Єгипет перенесли. Орієнтовно відправлятимуть рівнян на відпочинок з міжнародного аеропорту Рівне у листопаді. Таке перенесення вильотів пов’язано із ремонтними роботами, які нині виконують на руліжній доріжці. Розповідає директор аеропорту Ігор Насинюк:

Перенесли тому, що ми трішки не встигаємо з питанням рульожки. Експертиза була, там вони міняють деяке покриття асфальту. Крім того, є питання по оформленню. Перенесли на листопад, принаймні мені так сказали, по Єгипту. Польща то не буде, поки рульожку не здамо в експлуатацію, - каже Ігор Насинюк.    

Раніше планувалося, що літаки на Єгипет і Польщу з Рівного відправлятимуть уже у вересні. Втім, через ремонт руліжної доріжки вильоти до курортів Червоного моря перенесли на листопад. Як часто і довго курсуватиме цей літак - залежатиме від кількості туристів. Щодо партнерства з Польщею, то про запуск перельотів, за словами Ігоря Насинюка, можна говорити лише після остаточного завершення робіт з ремонту руліжної  доріжки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень