Роботи над руліжною доріжкою завершать за кілька тижнів. Рівняни літатимуть у Польщу?

Адже вона дозволить приймати новіші літаки з низькими двигунами

У Рівненському аеропорту завершують робити руліжну доріжку. Нагадаємо, що без неї наше летовище не здатне приймати новіші моделі літаків з низькими двигунами.

Сьогодні на бюджетній комісії облради стало відомо, що на «руліжці» проведуть останні роботи – встановлять нове освітлення. Ліхтарі оплатили тиждень тому й тепер везуть з Чехії до Рівного. Керівник рівненського аеропорту Ігор Насинюк каже, що нова злітна смуга буде готова до експлуатації вже за кілька тижнів:

Зараз чекаємо вогні на «руліжку». На цьому тижні вони мають прибути. Далі протягом кількох днів їх встановлять, а потім я надсилатиму акт в Державіаслужбу. Вже після цього будемо дзвонити керівництву області. Приїде від них комісія та огляне роботу підрядників.

Тож спеціальна комісія має перевірити, чи відповідає виконана робота грошам, які витратили на ремонт «руліжки». Зауважимо, що перший заступник голови облради Олександр Корнійчук каже, що знайшов на доріжці недоліки. Варто додати, що працює над "руліжкою" фірма "Стиль-Декор", якій ще потрібно заплатити. 

З проханням передати майже 900 тисяч зекономлених областю гривень на комісію прийшов директор Департаменту будівництва та архітектури Ярослав Мазярчук. Рішення погодили винести на сесію. 

Все ж, якщо комісію результати роботи підрядника "Стиль-Декор"  задовольнять, нові моделі боїнгів зможуть сідати в Рівному, що значно розширить можливості аеропорту. Зокрема польська компанія «LOT» буде готова відкрити рейси з Рівного до Польщі. Нагадаємо, що робота над розширенням і оновленням руліжножної доріжки розпочалася кілька місяців тому. В загальному на неї витратили майже 3,5 млн гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень