Лише цей противник був їм під силу: у Польщі троє чоловіків закидали 5-річну українку банками з-під пива

Матері дівчинки «герої» погрожували вбивством

Подія трапилася у у містечку Завоя Малопольського воєводства.

Троє чоловіків напали на жінку з дитиною.

Вони закидали дівчинку банками з-під пива, а коли вона почала плакати, почали вигукувати, що вона «українська ку..а» і що їй має бути соромно, бо вона погань, бо в неї матір-українка.

«Герої», які вирішили потягатися у силі з дитиною та жінкою, погрожували українці вбивством і тим, що «скоро вона знайде спокій на цвинтарі».

На місце приїхали поліцейські патрульні, проте нападників вони вже не застали на місці. В подальшому поліція зауважила, що про цей напад їм нічого невідомо.

Таку інформацію розмістив на своїй сторінці у соцмережах Центр моніторингу расистської та ксенофобської поведінки, що звернувся до мешканців Завої з проханням опізнати чоловіків.

Місцеві швидко зреагували -  імена зловмисників відомі, вони передані поліцейським разом з офіційним письмовим повідомленням про підозру у вчиненні злочину.

Поляки відреагували на повідомлення по-різному. Багато, хто вибачається за поведінку чоловіків, а дехто поставив правдивість інформації під сумнів (подаємо коментарі в перекладі):

Anna Cichocka

Цікаво, чи були свідки цього випадку і хто фотографував? Не віриться, що потерпіла дістає телефон і фотографує агресорів замість того, щоб швидко втекти. Вся ця ситуація могла бути вигадана, щоб влаштувати скандал і показати поляків у поганому світлі. 2 роки я спостерігаю ганебну та хамську поведінку багатьох «гостей» з УКР.

 

lido4kastyle

Такі новини тільки з Польщі, в жодній іншій країні немає такого морального тиску на українців!

 

maryna_onyshchenko81

Українців у Німеччині вже більше. І нічого, німці спокійно це сприймають

 

roma_pucilowskі

Можливо німці звикли до емігрантів - багато людей з ближнього сходу тощо, але в Польщі такого немає, тому з толерантністю «складніше»

 

extcccat

Нда. Напасти на п'ятирічну дівчинку... цей противник їм по силі

 

game_overling

Типове польське бидло

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень