Ліс ріжуть і продають: Відомо, скільки заробила Рівненщина на деревині (ФОТО)

Кожен на своїх місцях виконує свою роботу

Попри війну надходження до бюджетів від лісової галузі Рівненщини зросли.

За перше півріччя держлісгоспи області сплатили на користь держави понад 450 млн грн і це на 30% більше, ніж торік. 121 млн грн надійшло до місцевих бюджетів і це теж майже на 10% більше, ніж було торік, повідомив начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович.

Навесні у межах реалізації програми президента «Зелена країна» на трьох тисячах гектарів висадили майже 25 млн саджанців дерев.

 

Будуть на Рівненщині і молоді ліси, адже на 225 га дерева висадили вперше.

 

Таким чином план комплексу робіт з лісовідтворення на землях державного лісового фонду виконали на 107%.

Варто зауважити, що держлісгоспи Рівненщини — важлива ланка доходів області. Адже це — податки до тергромад, місцевих бюджетів та робочі місця.

Окрім роботи на економіку країни, лісівники передали на потреби військових 86 автомобілів. А майже 18 млн грн фінансової допомоги держлісгоспи Рівненщини разом з профспілковими комітетами надали для ЗСУ, тероборони, інших формувань, а також колегам, які постраждали від військової агресії та вимушено переміщеним особам (включно з лісопродукцією).

Раніше ми писали, що на Рівненщині зросла вартість дров. Про це читайте тут: Грітись взимку буде дорого: По чому дрова на Рівненщині

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень