«Липи у центрі Рівного планують зрізати», – соцмережі (ФОТО)

Ми з'ясували долю дерев

У центрі Рівного хочуть зрізати липи. Таку інформацію у соцмережах поширюють рівняни і публікують фото. Йдеться про ділянку вулиці Соборної у центрі Рівного, де зараз вкладають нову бруківку. Там вже частково є нове покриття, а якраз біля дерев поки роботи призупинили.

Журналісти Радіо Трек звернулися до керівника Тресту зеленого господарства, аби з’ясувати, чи не готують 4 липи до зрізання. Там повідомили, що поки таких наказів не отримували. Це може зробити Департамент інфраструктури та благоустрою.

Керівник департаменту Руслан Гудима запевнив, що дерева на тротуарі будуть. Однак залишать ці липи, чи висадять інші —  він не уточнив. Зокрема, він сказав таке:

Поки я буду на посаді — там будуть дерева. Чи ті, чи інші — це вже таке питання. У нас будь-які дерева можуть замінити, якщо вони в аварійному стані. 

 

Я дерева не ріжу. Щоб зрізати дерева і покласти бруківку, такого у планах немає. 

Зауважимо, ця відповідь немає конкретики. Тому ми шукаємо інформацію і чекаємо на фаховий коментар Руслана Гудими, зокрема, з деталями про те, які ж дерева будуть натомість. 

Нагадаємо, подібна ситуація з липами вже була. На вулиці Київській росли молоді липи, але, схоже, інвестору вони були не до смаку. Тож великі дерева зрізали і посадили натомість маленькі. Чи рівноцінна заміна - питання відкрите. 

Про це ми писали тут:

Вирізка лип на вулиці Київській у Рівному – узаконене варварство? (ФОТО)

 

 

Парковка чи нові дерева: у Рівнераді повідомили, що буде на Київській біля торгового центру

 

 

Нас знову «надули», або Для чого СПОНСОР, який зрізав липи, витратив на дорогу у Рівному майже 8 млн грн? (ФОТО).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень