Ліниві Овни та багаті Терези: гороскоп на 13 грудня

ОВНИ

Ви знайдете причину, щоб нічого не робити цього дня. Ваш організм підказує вам, що йому варто перепочити.

ТЕЛЬЦІ

Вашому партнеру терміново захочеться обговорити з вами якісь питання. Спробуйте зробити це якомога швидше та оперативніше, але намагайтеся не просто слухати, а почути свого співрозмовника.

БЛИЗНЮКИ

Будьте оригінальнішими у прояві своїх почуттів. Інакше ваша половинка може з вами занудьгувати. Спробуйте зробити щось незвичне та несподіване.

РАКИ

Ви дуже хочете отримати бажане й готові заради цього на все, навіть на обман. Однак не забувайте, що з цими людьми вам доведеться ще не один раз пересікатися й тримайте свої бажання в рамках дозволеного, щоб потім не довелося червоніти.

ЛЕВИ

Ви отримаєте якусь новину. Перш ніж повірити, проаналізуйте хто вам приніс цю інформацію. Задумайтеся чи добре ви знаєте цю людину і чи можна їй довіряти.

ДІВИ

Можливо ви просто не розумієте, що відбувається, тому й дії ваші не мають великого успіху. Зорі радять зупинитися на деякий час, аби обдумати свою поведінку та вчинки. Було б добре записати усі ваші плани на папері або порадитися з фахівцями.

ТЕРЕЗИ

Хтось може спробувати втягнути вас у конфлікт, до якого ви не маєте навіть найменшого відношення. Впирайтеся щосили. А краще буде зайнятися собою і добре відпочити, бо невдовзі вас чекає велика робота, яка принесе вам гарний фінансовий результат.

СКОРПІОНИ

Можете сміливо просити у вашої коханої людини що завгодно. Але для того, щоб прохання мали ефект і призвели до бажаних наслідків, потрібно ретельно продумати розмову, щоб не помилитися у дрібницях.

СТРІЛЬЦІ

У вас буде багато спокус, але зосередьтеся на тому, що запланували зробити. Проявіть силу волі.

КОЗЕРОГИ

Вам варто поводитися так, як радять розумні книги з психології. День буде наповнений різними не зовсім стандартними ситуаціями, які можуть вас спантеличити. У жодному випадку не давайте волю емоціям.

ВОДОЛІЇ

У вас можуть виникнути невеликі непорозуміння у спілкуванні з рідними. Пам'ятайте про те, що ваші близькі - теж люди зі своїми пристрастями, бажаннями та мріями.

РИБИ

Не проектуйте робочі негаразди на сім’ю та близьких людей. Так ви можете погіршити ситуацію і невдовзі вам доведеться просити вибачення. Спробуйте навпаки бути ніжнішими з людьми, яких любите й шануєте.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень