«Лінії життя взагалі немає»: експерт проаналізував долоню Путіна й жахнувся (ФОТО)

Це дивує

Хіромант Ігор Мехеда проаналізував лінії на руці кремлівського диктатора путіна. Зробити це не складно, адже фотографії путіна чи його двійників часто з’являються в інфопросторі.

Маги й астрологи ще з часів Середньовіччя вважали, що на лініях долоні можна побачити вплив небесних світил, тож їх можна прочитати, як і натальну карту.

Коли хіромант вивчав лінії на руці диктатора, побачене його здивувало:

- Що я можу сказати? Лінії життя взагалі немає, вона стерта. Лінія серця також відсутня. Також відсутня лінія розуму.

 

Ліній долі 8, вони переплутані між собою, утворюють повний хаос, — сказав астролог.

Тож він робить висновок, що така людина керується негативними силами й взагалі не має існувати, враховуючи відсутність лінії життя.

Доказом того, що російський диктатор має двійників, якраз і є його долоні. Адже на деяких копіях путіна лінії на долонях відрізняються.

Працював Ігор Мехеда над фото путіна, яке зробили нещодавно під час виступу. Мехеда зазначив, що більшість середньовічних хіромантів сказали б, що це долоня не людини, а людиноподібної істоти, яка може керуватися негативними потойбічними силами.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень