Лінивий Наполеон за 30 хвилин. Виходить 1 в 1, як класичний торт (ФОТО)
Простішого рецепта немає
Якщо любите Наполеон, але возитись з ним годинами не хочете, тоді збережіть собі цей рецептик. Тут все ну дуже просто: кілька звичних інгредієнтів та кілька примітивних рухів на кухні.
Інгредієнти:
- Листкове тісто (бездріжджове) – 800 г
- Вершки 33%. – 500 мл
- Згущене молоко – 200 мл
- Ваніль
Листкове тісто нарізайте на смужки по розміру своєї форми. Вкладаємо пергамент і розподіляємо смужки тіста.
Запікаємо приблизно 12 хвилин при температурі 180 градусів.
Лишіть кілька паличок на крихту, а решту – використайте для торта.
Готуємо крем. Збийте холодні вершки до стійких піків і додаємо згущене молоко з ваніллю.
Збираємо торт. Візьміть форму, викладіть на неї пергамент, 2 столові ложки крему розподіліть по ньому і викладайте перший шар трубочок.
Далі все просто: шар – трубочок, шар – крему.
Накриваємо форму харчовою плівкою та відправляємо у холодильник на 2-3 години, а ще краще – на ніч.
Потім подрібнюємо трубочки блендером до крихти і покриваємо торт.
Смачного!
Джерело: gospodynka
Радіо Трек: НОВИНИ