«Ліки для України»: як отримати 500 грн на необхідні медикаменти

Це допомога уряду Німеччини

Українці можуть отримати компенсацію половини вартості ліків під час замовлення їх через застосунок Liki24, якщо не мають достатньо грошей.

Зараз максимальний розмір відшкодування складає 500 грн, які можна витратити на одне чи кілька замовлень, зазначають речники Liki24.com.

Кошти на це надає «Ліки для України». 

DEG-Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft за підтримки Федерального Міністерства економічного співробітництва й розвитку Німеччини виділили 25 мільйонів гривень на покриття вартості медикаментів та вартості доставлення тим, хто постраждав від війни РФ проти нашої держави та не має можливості самостійно придбати необхідні препарати. 

Суму кількома траншами виділятимуть фонду впродовж найближчих місяців. Першу допомогу відправили у жовтні.

Скористатися допомогою можна через застосунок Liki24. Після реєстрації на його головному екрані з’явиться інформації щодо можливості участі в програмі компенсації.

Ми вдячні DEG та уряду Німеччини за підтримку українців у надскладні для нас часи. Ці кошти допоможуть нам збільшити обсяги допомоги для тих, хто її потребує. Більше грошей – більше врятованих життів. Також ми розглядаємо можливість збільшення відсотка компенсації для найвразливіших верств населення, – заявив співзасновник Liki24.com Антон Авринський.

У компанії додали, що через фонд «Ліки для України», якому надають підтримку українські та міжнародні донори, отримали допомогу вже 5648 родин на 2,8 мільйона гривень за шість місяців.

Джерело: Знай.юа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень