«Лікарні Дніпра переповнені військовими»: блогерка з 600 тис. підписників «навела» російські ракети? (ВІДЕО)

Частина її підписників - росіяни

Трагічний ракетний удар по лікарні у Дніпрі в мережі пов’язують із дописом скандальної української блогерки Анни Алхім. Нещодавно дівчина опублікувала допис у себе в соцмережах, де заявила, що у цій лікарні лежать військові.

Метою допису був заклик до людей допомагати військовим, оскільки лікарні в Дніпрі переповнені пораненими. Однак в мережі підозрюють, що оскільки аудиторія Алхім складається з величезної кількості росіян, вони побачили координати цілі для атаки.

Блогерка попросила робити репост, аби поширити інформацію. У дописі були вказані номери лікарень, де лежать поранені. Усього у блогерки близько 600 тисяч підписників в Instagram і половина з них — росіяни, йдеться у дописі одного з Telegram-каналів.

Після звинувачень вона відповіла:

Крім того, Алхім раніше публічно заявила, що вона захоплюється путіним і перерахувала його «досягнення».

Зазначимо, що станом на 13:00 число поранених у Дніпрі зросло до 23 осіб. Серед поранених – двоє дітей. Хлопчики 3 і 6 років. Обох госпіталізовано. Лікарі оцінюють їхній стан як середньої тяжкості. Також 4 людини вважаються зниклими безвісти. Ракета потрапила в саму медустанову і ветклініку в тому самому будинку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень