У Дніпрі розбійники під виглядом тероборонців шурупокрутом просвердлили чоловікові руку і вимагали гроші

Награбоване банда ділила між собою

У Дніпрі семеро місцевих жителів представлялися військовослужбовцями територіальної оборони міста та вимагали у своїх жертв гроші. Для того, аби отримати бажане, зловмисники вдавалися до катувань, повідомляє ДБР.

В одному з випадків вони виламали двері, вдерлися до житла потерпілих, почали бити мешканців квартири та вимагати 2 000 доларів США. Щоб отримати гроші, нападники просвердлили руку потерпілому його ж шурупокрутом. Після цього вони обшукали квартиру та забрали усі речі, які їм сподобались.

 

А не отримавши грошей, члени банди зв’язали потерпілим руки й відвезли до гаражів, де продовжили бити та вимагати готівку.

Після вчинення злочинів, підозрювані розподіляли між собою награбоване майно.

Правоохоронці провели 21 обшук, вилучили велику кількість зброї, боєприпасів, вибухівки, речі потерпілих, якими заволодівали під час вчинення злочинів.

Нині слідчі вирішують питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Зловмисникам може загрожувати до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень