Лікар-мільйонер Тодуров проведе безкоштовний прийом пацієнтів у Рівному

Запрошують усіх охочих

Завтра, 6 жовтня у Рівненській обласній лікарні відбудеться прийом директора Інституту серця МОЗ України Бориса Тодурова. Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

З 9-ої години усіх охочих консультуватимуть лікар функціональної діагностики з ехокардіоскопії та кардіохірург.

 

При необхідності буде проводитися відбір пацієнтів для подальшого оперативного лікування.

Для предметнішої розмови спеціалісти радять при собі мати рентгенографію органів грудної клітки, електрокардіограму та УЗД серця.

Усім охочим необхідно завтра звернутися у поліклініку обласної лікарні.

 

Або ж до свого сімейного лікаря, який скоординує подальший рух пацієнта.

Координують роботу – головний позаштатний кардіолог області Вікторія Підлісна та головний позаштатний терапевт області Лариса Верещук.

 До слова, за словами начальника управління охорони здоров’я ОДА Олега Вівсянника, наразі відбувається масштабна підготовка до проведення операцій на Рівненщині із застосуванням апарату штучного кровообігу. Цей апарат закуплено в області за бюджетні кошти.

Нагадаємо, про лікаря Бориса Тодурова потрапила інформація у ЗМІ щодо його статків. Адже державний Інститут серця - один із найвідоміших медичних закладів країни, який за обсягами фінансування із держбюджету не має рівних у вітчизняній медицині - 800 мільйонів гривень за останні три роки. Про це повідомляє Українська Правда. 

Автори розслідування розповіли, що під Києвом у Тодурових є маєток на шість гектарів землі, з озером, будинком на 700 квадратів, гостьовим будиночком, соснами і власною електростанцією з сонячних батарей.

 

Разом з дружиною лікар задекларував приблизно 245 тисяч доларів та 2,6 мільйона гривень готівкою. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень