Лікарі назвали смертельні хвороби, які може спровокувати вживання пива

Пивний алкоголізм розвивається у три-чотири рази швидше, ніж горілчаний

Якщо захопитися пінним напоєм у молодому віці, то вже після 30 років можна мати цілу низку проблем зі здоров'ям. Більшість тих, хто вживає пиво, з роками переходять на міцніші напої, і межі при цьому не відчувають. 

Пивні п’янички мають пивний живіт. Це через кобальт, який міститься у піні. Цей елемент шкодить серцю та судинам, викликає «синдром бичачого серця».

 

В результаті стінки серця стають товстими, а порожнини розширюються, що призводить до швидкого зносу серця.

 

Крім того, ці патології можуть спричинити ішемію серця та тромбоемболію легеневої артерії, що збільшує ризик серцевого нападу у пивних алкоголіків.

Через швидке всмоктування пива і переповнення кровоносних судин у людей, які страждають на алкогольну залежність, виникає гіпертонія та варикозне розширення вен.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень