Замість дорогих біопрепаратів — один дешевий засіб. Розсада буде міцною, як ніколи

Дорослі рослини, які вже входять у стадію плодоношення, до речі, теж

Безсумнівно, біопрепарати — це відмінний засіб, та, на жаль, не всім доступний. Утім, і їм можна знайти недорогу й точно всім доступну альтернативу, а саме — звичайне пиво.

Як це працює — розповідаємо далі.

У цьому напої містяться калій, фосфор та азотисті речовини, а ще - добре відома бурштинова кислота, яка в такому вигляді засвоюється рослинами навіть краще, ніж з таблеток.

Крім того, у пиві є аланін, що підвищує стійкість рослин до посухи, аспаргінова кислота, стимулююча проростання насіння, глутамінова кислота, що сприяє «засвоєнню світла», пролін, що діє як антистрес, та багато іншого.

Але найголовніше те, що в пиві активований водою і киснем кореневий зародок ячменю виділяє рослинні гормони — гіберелову кислоту та ауксини, які сприяють здоровому розвитку рослин.

Як приготувати пивну підгодівлю

Нам потрібно 10 л води і 0,5 л світлого пива. Причому зауважте, що пиво краще брати найдешевше, бо саме в ньому міститься найбільше амінокислот. Дорожче пиво від них очищають, адже вони можуть зіпсувати смак напою.

Поливати таким добривом можна рослини на будь-якій з фаз розвитку: від розсади до плодоношення.

А от у нерозбавленому ж пиві можна замочити насіння перед пророщуванням і посадкою.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень