Лікар з Рівненщини терміново потребує допомоги (ФОТО)

На нього чекає трансплантація кісткового мозку

Цей лікар - хірург з Клеваня, який працює у Рівненській центральній районній лікарні, депутат Рівненської облради Михайло Вервега.

Про це повідомила у Фейсбуці рівненський журналіст Ольга Ферар:

Ферар Ольга · 2 год Хірург Михайло Вервега перебуває у клініці у Вроцлаві. Йому будуть робити трансплантацію кісткового мозку від сестри.

 

Сума, яку ще потрібно назбирати захмарна - понад 30 тисяч доларів. 

 

4149 4991 3137 1864 картка доньки Богдани Вервеги.

 

А депутат міськради Рівного Любов Романюк написала:

Любов Романюк 12 год Родина Вервеги Михайла Степановича, щиро вдячна кожному, хто допоміг, хто не залишився байдужим, хто молився і підтримував.

 

Дорогі люди! Ви не лише допомогли матеріально, а дали велику силу, віру і бажання лікуватися. Для Михайла Степановича це надзвичайно важливо!!! На початку хвороби, він протестував, забороняв, не хотів розголосу, бо знав і розумів, як непросто живеться зараз простій українській родині.
Дякуючи вам і рідним, сьогодні він проходить курс лікування в Польщі у відомого професора, котрий стоїть у витоків науки онкогематології.

 

На жаль, вчора у Михайла Степановича стався рецидив. Треба швидко, терміново реагувати!! Прошу вас допомогти. Родина готова віддати все, але без вашої підтримки не впорається. Допоки ми віримо, молимося, допомагаємо- бореться Михайло Степанович.


Ця Людина стільки разів рятувала, давала надію і можливість жити іншим. Благаю, допоможіть і йому боротися, допоможіть отримати шанс, бо можливість є! Боже милосердя і добро людей- без меж!!! Вірю!

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень